Pavel Trávníček Dabing - Pavel Travnicek Zajimavosti Csfd Cz / His zodiac sign is scorpio.. Úplně zkažený dojem z filmu. „je ze mě čím dál větší pedant. V české republice i v zahraničí je znám rolí prince ve filmové pohádce tři oříšky pro. Zavzpomínali jsme na natáčení tří oříšků pro popelku i na dabing. Od roku 1984 je člen městských divadel pražských.

Pavel trávnícek was born on october 26, 1950 in konice, czechoslovakia. Find top songs and albums by pavel trávníček, including princové, já mám devět kanárů and more. Úplně zkažený dojem z filmu. 70, born 26 october 1950. Dnes můžete chatovat o čemkoli s hercem a dvorním dabérem alana delona pavlem trávníčkem.

Pavel Travnicek Wikipedie
Pavel Travnicek Wikipedie from upload.wikimedia.org
Pavel trávníček je velmi milý a kouzlo z popelky si zachoval i po čtyřiceti letech. = alain delon, johny travolta, jeff bridges. Uvědomuju si, že občas dělám věci, které jsem u táty nesnášel. „v dabingu se dá vytvořit role. = dlouhý vladimír, mahdal zdeněk. Po studiích na brněnské jamu začal hrát v divadle bratří mrštíků v brně. „nebýt toho, že se moje jméno objevilo v novinách, které si přečetla má sousedka, nevím o tátovi snad doteď, prozradil mladý pavel, který se kdysi proslavil reklamou na. Pavel trávníček vodní 4202 zlín 760 01. He is an actor, known for podivná práteleství herce jesenia (1985), prítelkyne z domu smutku (1992) and bardi.

A i když nepopírá, že z nálepky věčného prince zrovna nadšením neskáče, o natáčení naší nejoblíbenější pohádky dokázal během rozhovoru mluvit dlouhé minuty a láskyplná nostalgie v jeho hlase opravdu nešla přeslechnout.

Jen si vezměme například františka filipovského. 26.10.1950 (70 let) konice, československo. Založte mu profil, třeba bude mít radost. Krásný film, krásný hlavní představitel, ale jeho dabing tragédie. Co vám přináší se dozvíte přímo tady… a jeho umělecké agentury marcus. Od roku 1984 je člen městských divadel pražských. Omlouváme se, ale z důvodu technického problému budou odpovědi zveřejněny v průběhu dne. Po studiích na brněnské jamu začal hrát v divadle bratří mrštíků v brně. Pavel trávníček je český herec, moderátor, dabér a divadelní režisér. Uvědomuju si, že občas dělám věci, které jsem u táty nesnášel. „v dabingu se dá vytvořit role. As a researcher, i especially enjoy working with the research team to develop specific hypotheses and data collection methods. Zavzpomínali jsme na natáčení tří oříšků pro popelku i na dabing. = novotný jiří, trávníček pavel.

Mistr dabingu a nezapomenutelný princ pavel trávníček (1950) se narodil v konicích u prostějova v hudební rodině, otec hrával na housle a sestra marta dodnes vyučuje hudbu. He has appeared in more than 70 film and television productions since 1971, most of them produced in czechoslovakia/czech republic, occasionally in germany. He is an actor, known for podivná práteleství herce jesenia (1985), prítelkyne z domu smutku (1992) and bardi. Pavel trávníček vodní 4202 zlín 760 01. Na úvodní fotku tohoto článku jsme rádi dali nejen našeho ranního hosta, ale i jeho manželku moniku.

Smich Jsme Vyhodili Stabajzna Tomu Tleskala Vzpominali Daberi Na M A S H Idnes Cz
Smich Jsme Vyhodili Stabajzna Tomu Tleskala Vzpominali Daberi Na M A S H Idnes Cz from 1gr.cz
Po studiích na brněnském jamu začínal v divadle bratří mrštíků. As a researcher, i especially enjoy working with the research team to develop specific hypotheses and data collection methods. Aleš háma (47) je muž mnoha činností. Ten years after the success of three wishes for cinderella, its stars libuše šafránková and pavel trávníček met in another fairy tale. Pavel trávnícek was born on october 26, 1950 in konice, czechoslovakia. Pavel trávníček je velmi milý a kouzlo z popelky si zachoval i po čtyřiceti letech. Pavel trávníček (born october 26, 1950) is a czech actor. „je ze mě čím dál větší pedant.

Pavel trávnícek is a 70 year old czech actor born on 26th october, 1950 in konice, czech republic.

Prečo potreboval popoluškin princ dabing aj v rodnej češtine? Pavel trávníček vodní 4202 zlín 760 01. = soukup pavel, ladislav županič. He is an actor, known for podivná práteleství herce jesenia (1985), prítelkyne z domu smutku (1992) and bardi. Října 1950 konice) je český herec, moderátor, dabér a divadelní režisér. Pavel trávníček vodní 4202 zlín 760 01. Krásný film, krásný hlavní představitel, ale jeho dabing tragédie. Pavel trávníček je český herec, moderátor, dabér a divadelní režisér. Mistr dabingu a nezapomenutelný princ pavel trávníček (1950) se narodil v konicích u prostějova v hudební rodině, otec hrával na housle a sestra marta dodnes vyučuje hudbu. „nebýt toho, že se moje jméno objevilo v novinách, které si přečetla má sousedka, nevím o tátovi snad doteď, prozradil mladý pavel, který se kdysi proslavil reklamou na. Uvědomuju si, že občas dělám věci, které jsem u táty nesnášel. „v dabingu se dá vytvořit role. Zavzpomínali jsme na natáčení tří oříšků pro popelku i na dabing. Ten years after the success of three wishes for cinderella, its stars libuše šafránková and pavel trávníček met in another fairy tale.

Až do svých dvanácti let neměl pavel dytrt tušení, kdo je jeho otcem. Co vám přináší se dozvíte přímo tady… a jeho umělecké agentury marcus. He has appeared in more than 70 film and television productions since 1971, most of them produced in czechoslovakia/czech republic, occasionally in germany. Dnes můžete chatovat o čemkoli s hercem a dvorním dabérem alana delona pavlem trávníčkem. Pavel trávníček vodní 4202 zlín 760 01.

Nemanzelsky Syn Pavla Travnicka Chce Jmeno Slavneho Otce Blesk Cz
Nemanzelsky Syn Pavla Travnicka Chce Jmeno Slavneho Otce Blesk Cz from img.blesk.cz
As a researcher, i especially enjoy working with the research team to develop specific hypotheses and data collection methods. = alain delon, johny travolta, jeff bridges. Dnes můžete chatovat o čemkoli s hercem a dvorním dabérem alana delona pavlem trávníčkem. Zdraví vás ranní tým radia haná. Rozprávku milujú nóri aj španieli. Zavzpomínali jsme na natáčení tří oříšků pro popelku i na dabing. Po prvních pokusem s moderátorem jsme zjistili. Pavel trávnícek is a 70 year old czech actor born on 26th october, 1950 in konice, czech republic.

Trávníček, který dabuje také johna travoltu nebo alana aldu, je zase svým způsobem stejně podobný svému francouzskému protějšku, jako krampol belmondovi.

Věnuje se moderování, herectví, své kapele, dělá dabing i. Krásný film, krásný hlavní představitel, ale jeho dabing tragédie. Oktober 1950 in konice bei prostějov) ist ein tschechischer schauspieler und synchronsprecher. Omlouváme se, ale z důvodu technického problému budou odpovědi zveřejněny v průběhu dne. Rozstřel pro mnohé diváky zůstane pavel trávníček (70) už navždy princem z pohádky tři oříšky pro popelku. Pavel trávníček je velmi milý a kouzlo z popelky si zachoval i po čtyřiceti letech. Až do svých dvanácti let neměl pavel dytrt tušení, kdo je jeho otcem. Find top songs and albums by pavel trávníček, including princové, já mám devět kanárů and more. Dnes pavel trávníček připouští, že spoustu věcí, které neměl na svém otci rád, zdědil. Pavel trávníček vodní 4202 zlín 760 01. 70, born 26 october 1950. = dlouhý vladimír, mahdal zdeněk. = novotný jiří, trávníček pavel.

Co vám přináší se dozvíte přímo tady… a jeho umělecké agentury marcus pavel trávníček. Rozprávku milujú nóri aj španieli.